teisipäev, 22. detsember 2009

Plaadipitsa kanaga

Taigen:
25 g Presspärm


2.5 dl Vesi
2 sl Oliiviõli
0.5 tl Sool
6 -7 dl nisujahu

Katteks:
300 gr. Vändra mozzarella juustu
1 pk kana marinaadis
Basiilik
1 punane sibul
2 hapukurki
1 väike purk ananassi omas mahlas
1 purk Felixi tomatikastet

Sega pärm leige veega kuni lahustumiseni. Lisa õli, sool ja jahu. Sega ühtlaseks tainaks, kata köögirätikuga ja jäta 30-40 minutiks sooja kohta kerkima.

Katteks - küpseta kana, haki sibul ja hapukurk, nõruta ananass, viiluta mozzarella.
Kuumuta ahi 225 kraadini. Rulli tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri peale kaste. Laota peale sibul, ananass, hapukurk, kana, basiilik ning mozzarella . Lase veel 10 minutit kerkida. Küpseta 15 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar