teisipäev, 15. detsember 2009

Marmor-brownie’d vaarikatega

Põhi:
300 g tumedat shokolaadi
200 g võid
2 dl suhkrut
4 muna
3,5 dl jahu
1 tl vanilsuhkrut

Toorjuustusegu:
200 g maitsestamata toorjuustu
0,5 dl suhkrut
1 muna
1 sl jahu

Kaunistamiseks vaarikaid.

Sulata shokolaad ja või kuumas veevannis. Vahusta munad suhkruga kohevaks valgeks vahuks, sega hulka veidi jahtunud shokolaad. Mikserda teises kausis toorjuustusegu ained hästi segamini. Määri neljakandiline (20x30 cm) vorm võiga. Esmaslt vala vormi shokolaadisegu ja seejärel juustusegu. Sega kergelt kahvliga, et tekiks marmormuster. Vajuta segu pinnale vaarikad ja küpseta 175 kraadises ahjus 20 minutit. Isegi kui kook ei tundu valmis olevat, ära rohkem küpseta. Õigel ajal ahjust väljavõetuna jahtub kook mahlaseks ja maitsvaks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar