laupäev, 10. aprill 2010

Sibula-kitsejuustu pirukas

Retsept Toidutare.ee'st
Minule kui kitsejuustu fännile meeldis väga :)
Mõnus amps klaasikese veini kõrvale.

1 suurem sibul
250 gr lehttainast
100 gr kitsejuustu
1 sl demerara suhkurt
0,5 sidruni pressitud mahl

1. Koori sibul ja lõika suurteks sektoriteks.
2. Kuumuta pannil või ja karamelliseeri selles suhkur.
3. Lisa pannile sibulaviilud ja kuumuta läbi. Pigista juurde ka sidrunimahl.
4. Rulli lehttainas õhemaks ja aseta küpsetuspaberiga ahjuplaadile. Torka tainas kahvliga läbi.
5. Aseta sibulad ühtlase kihina tainale ja pudista peale kitsejuustu.
6. Küpseta 190 kraadi juurde kuni 20 minutit.

Kui kasutad lehttainaplaate, ei ole vaja neid rullida. Kui ostad rullitud lehttaina, oleks hea see tainarulliga ühtlasemaks ja veidi õhemaks rullida.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar