esmaspäev, 12. aprill 2010

Räimevorm oliivõli, tomati ja küüslauguga

Olen enda jaoks taasavastanud räime... Minu lapsepõlve üks lemmikuid kui isa neid praadis ja toas hõljus veel nädal hiljemgi poslamasla lõhna ;) :D
Ühest foorumist lugesin selle retsepti kohta kiidusõnu ja pean ütlema, et oli tõesti hea. Kõrvale pakkusin rohelist salatit päevalilleseemnete ja õli-äädikakastmega. Väga mõnus veinikõrvane amps :)

500 g räimefileesid
200 g kirsstomateid
2 küüslauguküünt
oliivõli
1 tl kuivatatud punet
1 sl värsket hakitud peterselli
soola, pipart
riivsaia

Laota räimefileed ühe kihina enne oliivõliga määritud ahjuvormi või -plaadile. Aseta peale veerandikeks lõigatud kirsstomatid ja viilutatud küüslauk. Puista peale pune ja petersell ning maitsesta soola ja pipraga. Raputa õhukese kihina peale riivsai ja nirista üle oliivõliga.
Küpseta 180-kraadises ahjus 20-30 minutit, kuni räim on valmis ja riivsai kuldkrõbe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar