Põhi:
150 g nisujahu (2,5 dl)
1.5 tl küpsetuspulbrit
0.5 tl soola
100 g võid
0.5 dl 35% rõõska koort
Täidis:
3-4 tk talisibulat (ainult valget osa). Võib kasutada ka tavalist sibulat aga sel juhul prae see kergelt enne koogile panemist läbi ja jahuta.
200 g riivitud juustu
100 g õhukeselt viilutatud külm- suitsulõhet
0.5 dl hakitud tilli
purustatud musta pipart
3 tk muna
1.5 dl 35% rõõska koort
Sega jahu küpsetuspulbri ja soolaga, seejärel pehme võiga. Lisa rõõsk koor.
Sega tainas ühtlaseks ning suru 24 cm läbimõõduga lahtikäiva ja võiga määritud vormi põhja.
Haki talisibul väiksemateks tükkideks, riivi juust ja lõika külmsuitsulõhe viiludeks.
Laota juust, suitsulõhe, talisibul ja hakitud till kihiti tainale. Maitsesta pipraga.
Klopi rõõsk koor ja munad ühtlaseks, vala pirukale.
Küpseta 200kraadises ahjus 30-35 minutit, kuni pirukas on pealt kuldne.
Sega tainas ühtlaseks ning suru 24 cm läbimõõduga lahtikäiva ja võiga määritud vormi põhja.
Haki talisibul väiksemateks tükkideks, riivi juust ja lõika külmsuitsulõhe viiludeks.
Laota juust, suitsulõhe, talisibul ja hakitud till kihiti tainale. Maitsesta pipraga.
Klopi rõõsk koor ja munad ühtlaseks, vala pirukale.
Küpseta 200kraadises ahjus 30-35 minutit, kuni pirukas on pealt kuldne.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar