Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Lisa piima, Balileyse ja koore segu aeglaselt muna-suhkrusegu hulka. NB! Kui liiga kuum piim kallata korraga munadele peale, siis muutub segu tükiliseks. Kalla segu uuesti potti ning aseta madalale kuumusele. Sega pidevalt kuni segu kergelt pakseneb ja seejärel eemalda tulelt.
Jäätisesegu võib kohe kasutada või jätta külmkappi ootele ja alles hiljem kallata segu jäätisemasinasse. Kata segu toidukilega, mis puutub otse vedeliku vastu, kui hoiustad seda külmkapis.
Puru valmistamiseks pane kohvioad blenderisse ja purusta need nii, et hamba all kergelt puruneks, kuid ei muutuks liialt peeneks jahuks. Lisa peeneks hakitud tume šokolaad ja sega paari kiire blenderdusega kokku.
Serveerimisel aseta puru kausi põhja ja tõsta jäätisepall selle peale.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar