laupäev, 23. jaanuar 2010

Veiseliha-toorjuustukaste

Siiani pole mul kastmete tegemine üldse välja tulnud aga leidsin Naistelehe Nipiraamatust ühe, mis silma hakkas ja tundus hea. Mugandasin enda jaoks sobivaks. Perele meeldib ja mulle ka siis ;)

400-500 gr veiseliha
150 gr toorjuustu
2-3 spl hapukoort
400 ml vett
2 sibulat
3 küüslaugu küünt

Lõika veiselihast ribad. Tükelda sibul ja küüslauk. Pruunista veiseliha pannil ja lisa sibul ning küüslauk. Kui sibul ja küüslauk on kergelt läbi praetud, lisa vesi, toorjuust (mina olen kasutanud naturaalse maitsega toorjuust aga võib ju ka muid maitseid katsetada) ning hapukoor. Lase kaste keema. Nüüd kalla kaste ahjuvormi ja kata fooliumiga (vajalik selleks, et vedelik liigselt ei aurustuks). Küpseta ahjus 185 kraadi juures 60 minutit.
Serveeri keedetud kartulite ja värske salatiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar