pühapäev, 24. jaanuar 2010

Kartulipannkoogid


Vanemad on mul neid ikka teinud. Mõtlesin ise ka proovida kui keedetud kartuleid üle jäi.
Minu retsept siis selline:

4 suurt kartulit
1 sibul
Riivitud mozzarella juustu
2 muna
2 sl jahu
1 tl soola
0,25 tl muskaatpähklit
0,25 tl musta pipart

Riivi keedetud (ja jahtunud ;) ) kartulid, haki sibul. Prae sibul klaasjaks ja jahuta. Klopi lahti munad, lisa sibul, kartul, juust, jahu ja maitseained. Sega ühtlaseks. Küpseta pannil väikesed koogid, praadides mõlemalt poolt, mitte väga kõrgel kuumusel, 2-3 minutit.

Serveerida külma hapukoore-majoneesi kastmega :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar