kolmapäev, 20. september 2017

Juustu-kanakotletid

Eile sai proovitud ühte uut retsepti nami-nami'st, mis kadus laualt ülihelikiirusel.

600 g kanafileed või kanahakkliha
150 g riivitud juustu
2 muna
5 sl nisujahu või speltajahu
5 sl majoneesi
soola ja musta pipart

VALMISTAMINE
Kui kasutad värsket kanafileed, siis haki see terava noaga väikeseteks tükkideks. Kanahakkliha pane lihtsalt kaussi.

Sega juurde riivitud juust, munad, sool-pipar, jahu ja majonees. Sega ühtlaseks, võimaluse korral lase hakkmassil tunnike-kaks maitsestuda.

Kotlettide praadimiseks kuumuta mittenakkuval praepannil veidi õli keskmiselt tugeval kuumusel. Võta kahe supilusika või nt "jäätisekulbi" abil hakkmassi ning tõsta pannile. Vajuta spaatliga veidi lamedamaks ning prae 2-3 minutit ühelt ja 2-3 minutit teiselt poolt, kuni kanakotletid on kenasti läbi küpsenud ja kuldpruunid.

Ole soolaga ettevaatlik, sest nii majonees kui riivjuust annavad juba omajagu maitset!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar