kolmapäev, 4. aprill 2012

Shokolaadi-laimipirukas

Meie pere lemmik ei olnud :S Tundus, et natukene liiga laimine.

300 g digestive küpsiseid
1 sl kakaod
50 g maitsestamata võid
50 g tumedat šokolaadi
1 purk magusat kondenspiima
4 laimi, et saaks umbes 2 sl riivitud koort ja 175 ml. mahla
300 ml vahukoort
1 tahvel tumedat šokolaadi

Pane küpsised, kako, või ja šokolaaditükid köögikombaini ja töötle ühtlaseks puruks. Suru see 23 cm koogivormi põhja ning külgedele ja pane külmikusse.

Kalla kondenspiim kaussi, lisa laimimahl ja sega. Kalla segusse ka vahukoor ning sega ühtlaseks paksuks massiks.

Vala mass koogipõhjale ja pane 4 tunniks või veel parem terveks ööks külmikusse.

Enne serveerimist riivi koogile šokolaadi ning lisa riivitud laimikoor.

Serveeri kohe kuna soojas seistes muutub kook pehmeks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar