Jälle üks klassika, mida tahtsin proovida :)
1 kg räimefileesid
Munad
Jahu
Sool
Praadimiseks õli
Marinaad:
1 l. Vett
2 porgandit
2 sibulat
5-6 tera musta pipart
5 tera vürtsi
2 nelki
1 spl soola
1 spl suhkrut
2 spl äädikat
Kõigepealt valmista marinaad. Viiluta sibulad ja kooritud porgandid õhukeselt. Lase vesi keema ja keeda sibul ja porgand poolpehmeks. Lisa maitseained (pipar, nelk, vürts, sool, suhkur äädikas) ning lase veel korraks keema. Jahuta.
Paneeri räimed kõigepealt jahus ja siis munas ning prae pannil.
Jahtunult lao räimed sobivasse anumasse ning vala üle marinaadiga. Jäta vähemalt 1 ööks külma raskuse alla seisma :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar